Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamurlu tatlı yemek

Rüyada hamurlu tatlı yemek

Rüyada hamurlu tatlı yemek tekin olmayan işlere girileceğine, kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, kişinin içinin daralacağına, ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, kişinin can derdine düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada hamurlu tatlı yemek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişi sizi arayabilir.

Rüyada hamurlu tatlı yemek yapılan işte yeniden kara geçileceğine, helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine alamet eder.

Rüyada hamur tatlısı yemek hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, yetkili bir göreve atanacağına, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada hamur tatlısı görmek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada tatlı hamuru görmek sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına, güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, rızkının da çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada tatlı hamuru yapmak gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, sıkıntıların biteceğine, moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine işaret eder.

Rüyada tatlı hamuru açmak eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine rivayet eder.

Rüyada tatlı hamuru yoğurmak müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine, hanesine güneş doğacağına, hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına işaret etmektedir.

Rüyada hamur işi tatlı görmek rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments