Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamur kızartması yapmak

Rüyada hamur kızartması yapmak

Rüyada hamur kızartması yapmak evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, ekmeğine leke süreceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, iş ortamında bir tartışma yaşanacağına, kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine, elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına, yüzünün güleceğine, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine işaret eder.

Rüyada hamur kızartması yapmak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun.

Rüyada hamur kızartması yapmak erken evlilik yapacağına, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına yorulur.

Rüyada kızarmış hamur yemek sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada hamur kızartması yemek kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine, kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada yağda hamur kızartmak bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, tüm kederinin uçup gideceğine, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada kızarmış hamur görmek evlatlarından memnun olacağına, iyiliklerden yüz çevirmeye, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya delalettir.

Rüyada hamur kızartmak gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine delalet eder.

Rüyada tavada hamur kızartmak daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine işaret eder.

Rüyada hamur işi kızartmak geçiminin kolaylaşacağına, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, hatalarını düzelteceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments