Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabayı sürtmek

Rüyada arabayı sürtmek

Rüyada arabayı sürtmek hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, zor zamanların çok eskide kalacağına, eline geçen kazancı daha da arttıracağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, inancından ödün vereceğine, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine işarettir.

Rüyada arabayı sürtmek gördüyseniz:

  • Tartışmalardan uzak durmaya çalışın.

Rüyada arabayı başkasının sürdüğünü görmek sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına tabir olunur.

Rüyada siyah araba sürdüğünü görmek daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinin araba sürdüğünü görmek çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına, hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına tabir olunur.

Rüyada araba sürdüğü görmek daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine işarettir.

Rüyada arkadaşımın araba sürdüğünü görmek bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, yeni bir hayata başlayacağına, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada babanın araba sürdüğünü görmek kucaklaşacağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına delalettir.

Rüyada annemin araba sürdüğünü görmek böylece hayatının kolaylaşacağına, çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine delalet eder.

Rüyada araba sürdürmek belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments