Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada araba sürdürmek

Rüyada araba sürdürmek

Rüyada araba sürdürmek daha çok iş yapacağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına, mutluluğunun artacağına, aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına, hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına, uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine yorulur.

Rüyada araba sürdürmek gördüyseniz:

  • Daha özgür, daha etkin olmak için aradığınız koşullar oluşabilir veya aradığınız bir şeyi ya da kimseleri bulabilirsiniz veya şansınızın dönmeye başladığı hissine kapılma olasılınız var.

Rüyada eski araba sürdüğünü görmek yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine delalettir.

Rüyada oğlunun araba sürdüğünü görmek iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına alamet eder.

Rüyada annesinin araba sürdüğünü görmek isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine yorulur.

Rüyada arabayı sürtmek maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına işarettir.

Rüyada kocasının araba sürdüğünü görmek ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, razı geleceğine, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine yorulur.

Rüyada arabayı başkasının sürdüğünü görmek evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine, hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada ölü birinin araba sürdüğünü görmek girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına, kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı araba sürdüğünü görmek maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, ağlayacağına, strese gireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments