Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babanın araba sürdüğünü görmek

Rüyada babanın araba sürdüğünü görmek

Rüyada babanın araba sürdüğünü görmek iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, onurlu bir yaşam süreceğine, çok büyük mutluluk duyacağına, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, fırsatların istenmeden harcanacağına rivayet eder.

Rüyada babanın araba sürdüğünü gördüyseniz:

  • Belli bir girişiminizin uygulanabilirliği ya da bazı kişilerin niyetleri konusunda endişeleriniz olabilir.

Rüyada babanın araba sürdüğünü görmek sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına yorulur.

Rüyada annemin araba sürdüğünü görmek aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, sağlıkla ilgili gelişmelere yorulmaktadır.

Rüyada başka birinin araba sürdüğünü görmek el attığı her işten zararla çıkacağına, iyi konumlara geleceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada karısının araba sürdüğünü görmek kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski araba sürdüğünü görmek işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz araba sürdüğünü görmek yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına inanılır.

Rüyada kırmızı araba sürdüğünü görmek kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına delalettir.

Rüyada kocasının araba sürdüğünü görmek işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments