Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada araba sürdüğü görmek

Rüyada araba sürdüğü görmek

Rüyada araba sürdüğü görmek her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına, rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, yeni işlerin geleceğine, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına, sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına, ekmek kapılarının kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada araba sürdüğü gördüyseniz:

  • Özel konularda sırlarınızı çok güvendiğiniz dostlarınız dışında kimselere açmayın.

Rüyada karısının araba sürdüğünü görmek hiçbir eksiğinin olmayacağına, öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine, şansının her zaman kendinden yana gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının araba sürdüğünü görmek güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin araba sürdüğünü görmek doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine, borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına, huzur dolu günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada annemin araba sürdüğünü görmek işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, herkesten ileriye gideceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının araba sürdüğünü görmek karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, içinin rahatlayacağına rivayet eder.

Rüyada araba sürdürmek büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına yorulur.

Rüyada kızının araba sürdüğünü görmek özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, yaşam standartlarının artacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına inanılır.

Rüyada bir başkasının araba sürdüğünü görmek kendisini Allah yoluna adayacağına, zararının büyük olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments