Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamsi kesmek

Rüyada hamsi kesmek

Rüyada hamsi kesmek bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, sorunlarını bu sayede bitireceğine, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine işaret eder.

Rüyada hamsi kesmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik hediyeler alabilir ya da paraya kavuşabilirsiniz.

Rüyada hamsi kesmek sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere işaret etmektedir.

Rüyada ekmek arası hamsi yemek hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, düşünmeden adımlar atayacağına, yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine tabir olunur.

Rüyada hamsi tutmak sorunlu bir hayat yaşayacağına, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine yorulur.

Rüyada tavada hamsi görmek müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine rivayet eder.

Rüyada hamsi kızartmak yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada hamsi balık tutmak sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına delalettir.

Rüyada çok hamsi görmek yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada hamsi satmak maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments