Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamsi satmak

Rüyada hamsi satmak

Rüyada hamsi satmak kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, iyi geçiminin biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, çok büyük çaba sarf edeceğine, kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada hamsi satmak gördüyseniz:

  • Normal koşullar alıtında kendini tekrar eden programlarınızda bazı değişiklikler ya da rahatsız edici durumlar olduysa, nedeni, artık size hizmet etmeyen veya sizin için verimli olmayan başlıkları hayatınızdan çıkartmanız olabilir.

Rüyada hamsi balığı satmak kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada hamsi satmak çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına inanılır.

Rüyada hamsi kızartıp yemek diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, başka işler deneyeceğine rivayet eder.

Rüyada hamsi balık tutmak yolculuğa, daha fazla gelire kavuşacağına, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamsi kızartması görmek geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına delalettir.

Rüyada hamsi yakalamak güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına alamet eder.

Rüyada pişmiş hamsi görmek çok sıkıntılı günler yaşayacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına inanılır.

Rüyada balık hamsi görmek kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına, işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments