Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamsi tutmak

Rüyada hamsi tutmak

Rüyada hamsi tutmak olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, bolluk ve berekete kavuşulacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına inanılır.

Rüyada hamsi tutmak gördüyseniz:

  • Ya para sıkıntısı veya ciddi masraflar olabilir.

Rüyada hamsi tutmak yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine, çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına, toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada hamsi balık tutmak zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, iş hayatında değişiklik yapacağına, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine inanılır.

Rüyada hamsi ızgara yapmak borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada hamsi pişirip yemek karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine rivayet eder.

Rüyada hamsi balığı pişirmek işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine, rakiplerin geride bırakılacağına delalet eder.

Rüyada hamsi yediğini görmek hayattan daha zevk alacağına, uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada hamsi temizlemek hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine, zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada taze hamsi görmek iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, zenginliğe sahip olunacağına, gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments