Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamileyken bebeğin elini görmek

Rüyada hamileyken bebeğin elini görmek

Rüyada hamileyken bebeğin elini görmek çok sıkıntılı günler yaşayacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına tabir olunur.

Rüyada hamileyken bebeğin elini gördüyseniz:

  • Arkadaşlık ilişkilerinizi kuvvetlendirmenizi sağlayabilecek keyifli aktivitelere katılabilirsiniz.

Rüyada hamileyken bebeğin elini görmek eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada hamile kadın bebeğini görmek bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada bebeği hamile görmek rüya sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına delalettir.

Rüyada kendini erkek bebeğe hamile görmek maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine rivayet eder.

Rüyada ikiz bebeğe hamile kaldığını görmek hayırla yad etmeye, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına, daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına yorulur.

Rüyada hamile kadının bebeğini görmek maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına delalettir.

Rüyada ikiz erkek bebeğe hamile olduğunu görmek sağlığının geri geleceğine, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine delalettir.

Rüyada kendini ikiz bebeklere hamile görmek aklına giren şeytana uyacağına, helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına, var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments