Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile misafir görmek

Rüyada hamile misafir görmek

Rüyada hamile misafir görmek gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, huzurunun eski haline döneceğine, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına, böylece hayata yeniden sarılacağına, inancından sapacağına, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, isteklerini yerine getireceğine, işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine delalettir.

Rüyada hamile misafir gördüyseniz:

  • Kendinizden başka kimseye güvenmemelisiniz.

Rüyada hamile misafir görmek hasret içinde kalacağına, maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada misafirlere ziyafet vermek yokluğun biteceğine, hedeflerine yaklaşacağına, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada misafirle gitmek yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine delalet eder.

Rüyada misafire su vermek yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen rüya sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada bebekli misafir görmek adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına inanılır.

Rüyada çok sayıda misafir görmek fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada başbakanın evine misafir olmak bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine delalettir.

Rüyada arkadaşını misafir etmek kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, gelecekle ilgili umutların yıkılacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments