Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamamda birini yıkamak

Rüyada hamamda birini yıkamak

Rüyada hamamda birini yıkamak kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına, rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına, başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine delalettir.

Rüyada hamamda birini yıkamak gördüyseniz:

  • Toplum hayatında güçlü bir kimlik sağlayabilmek için, parasal konulara ağırlık vereceksiniz.

Rüyada hamam yıkamak eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, huzur ve şifa bulacağına, az çalışarak çok gezeceğine inanılır.

Rüyada hamamda çamaşır yıkamak işsizin iş bulacağına, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hedeflerini gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada hamamda halı yıkamak rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine, başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine delalet eder.

Rüyada hamamda birini yıkamak kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına alamet etmektedir.

Rüyada hamamdan kaçmak gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına inanılır.

Rüyada hamam böceği öldürmeye çalışmak kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, huzursuzlukların sona ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına inanılır.

Rüyada hamama gitmek yıkanmak arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada hamama gitmek çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments