Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada halıda oturmak

Rüyada halıda oturmak

Rüyada halıda oturmak özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, günahların af olacağına, yeni kararlar alınacağına, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, sıkıntılı günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada halıda oturmak gördüyseniz:

  • Ufak şeylerin sizi rahatsız etmesine izin vermemeli, hayatı biraz daha hafife almalısınız.

Rüyada halı üzerinde oturmak kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine yorulur.

Rüyada halı üstünde oturmak çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine, yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine yorulur.

Rüyada halının üstünde oturmak sorunların bir bir çözüleceğine, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı halıda oturmak musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil halıda oturmak başını yastığa daha rahat koyacağına, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine delalettir.

Rüyada halıya oturmak sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına delalet eder.

Rüyada halı üzerine oturmak bol nimete kavuşacağına, geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada halıda oturmak yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments