Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada halı üstünde oturmak

Rüyada halı üstünde oturmak

Rüyada halı üstünde oturmak çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, bir sebeple işsiz kalınacağına, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına, husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada halı üstünde oturmak gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili bir kişiye yaklaşımınızı değiştirmeniz daha olumlu sonuçlar ortaya çıkartabilir.

Rüyada halı üstünde oturmak karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına işarettir.

Rüyada halının üstünde oturmak uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine, mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına işarettir.

Rüyada halıda oturmak yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, sıkıntıların büyüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada halıya oturmak eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil halıda oturmak hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada kırmızı halıda oturmak sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine delalet eder.

Rüyada halı üzerinde oturmak zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, bazı kişilerin kalbini kıracağına, kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada halı üzerine oturmak kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments