Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada halı üzerine oturmak

Rüyada halı üzerine oturmak

Rüyada halı üzerine oturmak tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine, gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına, ekonomik olarak kalkınacağına, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına inanılır.

Rüyada halı üzerine oturmak gördüyseniz:

  • Bazı kıskanç kişiler sizi engelleyebilir.

Rüyada halıya oturmak yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine delalet eder.

Rüyada kırmızı halıda oturmak işte başarılı adımlar atılacağına, neşeleneceğine, devlete hizmet etmeye yorulmaktadır.

Rüyada halı üzerinde oturmak müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada halının üstünde oturmak planlı ve programlı davranacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına inanılır.

Rüyada yeşil halıda oturmak mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, ağız tadının yerinde kalacağına alamet eder.

Rüyada halıda oturmak sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Rüyada halı üstünde oturmak kötü kişilerden uzak durulacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada halı üzerine oturmak maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments