Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada halı yıkarken görmek

Rüyada halı yıkarken görmek

Rüyada halı yıkarken görmek rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına, parasal kaygılardan kurtulacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına, rahat nefes alınacağına, borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada halı yıkarken gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız olmamanız gerektiği kadar hassaslaşarak birilerine bağlanma ihtiyacı duyabilirsiniz.

Rüyada halı değiştirmek borçların yakın zaman içinde biteceğine, şansını kendi eliyle engelleyeceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına delalet eder.

Rüyada halı beğenmek onurlu bir hayat süreceğine, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kendi işine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ıslak halı taşımak alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine, para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına, elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına alamet etmektedir.

Rüyada halının düştüğünü görmek anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, işlerinin yolundan çıkacağına delalet eder.

Rüyada dokuma halı görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, rüya sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına alamet eder.

Rüyada halıda kıl görmek güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına inanılır.

Rüyada halının üstüne kaka yapmak eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine, rüya sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, rüya sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine delalettir.

Rüyada ters serilmiş halı görmek geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, kalabalıktan uzak olacağına, rahata kavuşacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments