Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada halı yanması görmek

Rüyada halı yanması görmek

Rüyada halı yanması görmek sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, ticarete atılacağına, zenginliği bulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine tabir olunur.

Rüyada halı yanması gördüyseniz:

  • Çok istediğiniz bir şey gerçekleşir gibi olup, son anda durabilir.

Rüyada halı yanması görmek iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına inanılır.

Rüyada yanmış halı görmek ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, böylece hayatının da düzene gireceğine, geleneklere ve göreneklere değer verileceğine işarettir.

Rüyada yan yatmış ev görmek bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine delalettir.

Rüyada biriyle yan yana oturmak borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, geçim için verdiği savaşın kızışacağına delalettir.

Rüyada yanmış uçak görmek dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin birinin yanına gitmek hane halkı ile tartışma yaşayacağına, daha sevgi dolu biri haline geleceğine, kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına delalet eder.

Rüyada yanmamış sigara görmek canın sıkılacağına, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, eğleneceğine rivayet eder.

Rüyada güneşle ayı yanyana görmek amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, çok mutlu ve huzurlu olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments