Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanmamış sigara görmek

Rüyada yanmamış sigara görmek

Rüyada yanmamış sigara görmek iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, yaşam kolaylığı içine gireceğine, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada yanmamış sigara gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda biraz iş birliğiyle çok şey halledilebilir.

Rüyada yanmamış sigara görmek beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına rivayet eder.

Rüyada yanmış sigara görmek hayır getirecek bir konuda çalışacağına, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına inanılır.

Rüyada yüzü yanmış insan görmek kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada köpeğin yanmasını görmek maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, herşeyin fazlasına kavuşacağına, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına inanılır.

Rüyada saçının yanmasını görmek ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine işarettir.

Rüyada eski sevgiliyle yan yana gelmek hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada eşya yanması görmek rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Rüyada yanmış kibrit görmek büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments