Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada halı silmek

Rüyada halı silmek

Rüyada halı silmek sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, onların başarıları ile övüneceğine, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada halı silmek gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla planlar yapabilirsiniz.

Rüyada halıyı silmek maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına işarettir.

Rüyada halı silmek belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil halı silmek istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada köpüklü halı silmek bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına inanılır.

Rüyada halı sildiğini görmek ısrarcı şekilde yoluna devam eden rüya sahibinin sonunda emeline ulaşacağına, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada halıları silmek sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı halı silmek yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kirli halı silmek sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına, ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments