Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada haksızlığa uğramak

Rüyada haksızlığa uğramak

Rüyada haksızlığa uğramak büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir döneme girileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, isabetli adımlar atacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine, kıskanılacak projelere imza atılacağına, inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada haksızlığa uğramak gördüyseniz:

  • Akrabalarınıza veya aileniz kadar yakın kişilere destek olmanız ya da yardım etmeniz gerekebilir.

Rüyada haksızlığa uğradığını görmek başarıları ile konuşulacağına, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine yorulur.

Rüyada haksızlığa uğramak yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, hak yemeyeceğine, sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına alamet etmektedir.

Rüyada haksızlığa uğradığı için ağlamak ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, kalp kırıklığına neden olacağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada haksızlığa karşı gelmek bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, dertlerine derman bulacağına rivayet eder.

Rüyada haklı olduğunu görmek huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine inanılır.

Rüyada haksız yere tutuklanmak sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına yorulur.

Rüyada ölüye hakkını helal etmek kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada haksızlık görmek ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments