Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabaya binmek

Rüyada arabaya binmek

Rüyada arabaya binmek geçim sorunuyla karşılaşacağına, rüyayı gören kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arabaya binmek gördüyseniz:

  • Taleplerde bulunan kişilerin taleplerini anında yerine getirme ya da karşı koyma eğilimi gösterebilirsiniz.

Rüyada dolu arabaya binmek herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine delalet eder.

Rüyada büyük arabaya binmek hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına, yaşama dört elle sarılacağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada çarpışan arabaya binmek hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına yorulur.

Rüyada siyah araba binmek yaptığı işin hafif ve kolay olacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına tabir olunur.

Rüyada askeri arabaya binmek çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski arabaya binmek çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, hastalıktan şifa bulmaya, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine işaret eder.

Rüyada itfaiye arabasına binmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına yorulur.

Rüyada polis arabasına binmek hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, eşiyle arasına nifak sokulacağına, onlar adına aç insanları doyuracağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments