Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hacı tavaf etmek

Rüyada hacı tavaf etmek

Rüyada hacı tavaf etmek işlerin yakın zamanda bozulacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, kendisini yıpratacağına, yakın zaman içinde kazancının artacağına, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, sorunların kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hacı tavaf etmek gördüyseniz:

  • Karşı cinsle ilgili gerilimli olaylar yaşayabilirsiniz.

Rüyada hacı tavaf etmek attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine, tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına inanılır.

Rüyada hacda tavaf etmek fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kabeyi ters tavaf etmek maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına, çirkin amellere alamet etmektedir.

Rüyada hacca gitmek tavaf yapmak elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına işarettir.

Rüyada tavaf yapmak iyi halin geleceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, özellikle İslamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine yorulur.

Rüyada kabeyi tavaf etmek kötü hastalıkların iyileşeceğine, bekar ise evleneceğine, bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına delalet eder.

Rüyada hacda tavaf yapmak ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, işten yana şansının açık olacağına, kendini bunu başaracağına rivayet eder.

Rüyada kabeyi tavaf ederken ağlamak sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments