Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabaşı hamuru görmek

Rüyada arabaşı hamuru görmek

Rüyada arabaşı hamuru görmek işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine, yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına, başkalarının malına göz dikeceğine, ömür boyu devam edeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine inanılır.

Rüyada arabaşı hamuru gördüyseniz:

  • Sorun yaratabilecek veya işlerinize karışabilecek kişilere dikkat etmelisiniz.

Rüyada arabaşı hamuru görmek gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, statü atlayacağına, rütbe edineceğine tabir olunur.

Rüyada arabaşı çorbası görmek kendisini çok yıpratacağına, hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına, çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada arabaşı yemek aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sert hamur görmek herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına alamet etmektedir.

Rüyada hamurla uğraşmak şansının ve bahtının açık olacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamurdan ekmek yapmak başarıya giden yolların açılacağına, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, iç huzurunun yerinde olacağına delalettir.

Rüyada elinde hamur görmek sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada unla hamur yapmak keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, maddi anlamda feraha ermeye, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments