Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güzel şeyler yemek

Rüyada güzel şeyler yemek

Rüyada güzel şeyler yemek ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına tabir olunur.

Rüyada güzel şeyler yemek gördüyseniz:

  • Baskıcı kişilerden uzak durmanız gerekiyor.

Rüyada güzel bir şey yemek yeniden bir araya geleceğine, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine alamet eder.

Rüyada güzel şeyler yemek manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, büyük kazançlar sağlanılacağına, çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada güzel bir şey görmek kişinin mutsuz ve üzgün olacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine, Rüya sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına rivayet etmektedir.

Rüyada güzel şeyler duymak hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına delalet eder.

Rüyada çikolatalı şeyler yemek ün sahibi olacağına, işinde itibar edineceğine, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken bir şey yemek iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, kazancının epey düşeceğine, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada izinsiz bir şey yemek büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, keyfinin ve neşesinin artacağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına rivayet eder.

Rüyada yeşil bir şey yemek dertleşerek moral bulacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments