Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güzel halılar görmek

Rüyada güzel halılar görmek

Rüyada güzel halılar görmek planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, dua alacağına, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, olayın ağız münakaşasına varacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güzel halılar gördüyseniz:

  • Bazı konularda ilerlemenizi sağlayacak türlü parlak fikirleriniz olabilir.

Rüyada güzel bir halı görmek işini layığı ile yerine getireceğine, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine rivayet eder.

Rüyada güzel halı görmek keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada güzel halılar görmek çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok güzel halı görmek duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, kazançların artacağına, esenleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada halının olmadığını görmek yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada halıda saç görmek girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, unutulan bir sorunun başa bela olacağına, çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada halı yıkayıp asmak rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, güllük gülistanlık olacağına inanılır.

Rüyada dokuma halı görmek eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments