Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güzel et görmek

Rüyada güzel et görmek

Rüyada güzel et görmek işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına, yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, hayırlı işlere girileceğine, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına delalet eder.

Rüyada güzel et gördüyseniz:

  • Hiçbir şüpheye yer bırakmaksızın insanlara güvenmek doğru değildir.

Rüyada güzel et yemek maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, deneyimli biri ile ortaklık kuracağına, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına işarettir.

Rüyada çok güzel et görmek yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına işaret eder.

Rüyada güzel et görmek aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına delalet eder.

Rüyada çirkin birini güzel görmek çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına yorulur.

Rüyada çok güzel bir oda görmek yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine delalettir.

Rüyada çok güzel futbol oynamak kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüyü güzel görmek zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine delalet eder.

Rüyada güzel bir kızı çirkin görmek zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments