Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güzel dükkan görmek

Rüyada güzel dükkan görmek

Rüyada güzel dükkan görmek sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, hataların düzeltileceğine, yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada güzel dükkan gördüyseniz:

  • Çalışma hayatınıza paralel olarak işinizle ilgili birtakım sosyal faaliyetlere katılmanız çok daha olumlu bir gelişme sağlayabilir.

Rüyada güzel dükkan görmek kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına işarettir.

Rüyada dükkanın yıkıldığını görmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine rivayet eder.

Rüyada dükkan kiralamak buna rağmen kazanç getireceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına, eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına delalettir.

Rüyada dükkan kapısı açmak yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına yorulmaktadır.

Rüyada eskici dükkanı görmek patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına işaret eder.

Rüyada dükkan sahibi görmek sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, para kazanmasına da vesile olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dükkan büyütmek zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine, nefsine yenileceğine, hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada eski bir dükkan görmek başkalarının malına göz dikeceğine, iş ve zaman kaybına uğrayacağına, elinin darlığa düşeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments