Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güzel adam görmek

Rüyada güzel adam görmek

Rüyada güzel adam görmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına, ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada güzel adam gördüyseniz:

  • Değişimden korkmayın.

Rüyada güzel adam görmek ayrılığın sandığından da uzun olacağına, çok hayırlı şeylere, insanlar tarafından sevileceğine alamet etmektedir.

Rüyada güzel bir adam görmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, kendi işinin patronu olunacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada güzellik salonuna gitmek sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kendini çok güzel olduğunu görmek çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine rivayet eder.

Rüyada kendi yüzünü güzel görmek geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına delalettir.

Rüyada beyaz güzel ev görmek yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına, bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine tabir olunur.

Rüyada çok güzel bir yerde olduğunu görmek iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, sevdiği insanların olacağına inanılır.

Rüyada güzel bir ata binmek iyi konumlara geleceğine, içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine, kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments