Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabanın patlamasını görmek

Rüyada arabanın patlamasını görmek

Rüyada arabanın patlamasını görmek yeniliğin kendisine iyi geleceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, hayırsız olaylar yaşayacağına, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, kalp kıracağına, kendi işinin sahibi olacağına, ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine delalet eder.

Rüyada arabanın patlamasını gördüyseniz:

  • Biraz daha esnek olmanız gerekiyor.

Rüyada arabanın patlamasını görmek yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine işarettir.

Rüyada arabanın lastiğini patlamış görmek kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, huzur ve kazanç getireceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada mantar patlatmak yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine, eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada patlayan silah görmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yeni bir ilişkiye başlanacağına işaret eder.

Rüyada kocaman sivilce patlatmak parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına tabir olunur.

Rüyada lastik patlaması görmek büyük bir yenilgi alacağına, hırpalanacağına, darp edileceğine, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada patlamadan kaçmak evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, işlerin kapanacağına, açların doyacağına yorulmaktadır.

Rüyada patlamış top görmek üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments