Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabanın parçalanması görmek

Rüyada arabanın parçalanması görmek

Rüyada arabanın parçalanması görmek bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, kendini tatmin etmek için yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada arabanın parçalanması gördüyseniz:

  • Tepkilerinize duygularınızı karıştırmamanızda fayda var.

Rüyada arabanın parçalanmasını görmek ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada arabanın parçalarının çalındığını görmek atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, aile içindeki huzurun kaçacağına işaret eder.

Rüyada arabanın parçalanması görmek sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arabanın parçalandığını görmek bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada arabanın camının kırıldığını görmek mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine, galibiyet kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada arabanın tekerinin patladığını görmek hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arabanın ön koltuğuna binmek hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine, kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada arabanın ön koltuğuna oturmak çok büyük kazançlara sahip olacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments