Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabanın kırıldığını görmek

Rüyada arabanın kırıldığını görmek

Rüyada arabanın kırıldığını görmek kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, tartışmalı durumların sona ereceğine, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, imza ve söz yetkisi edineceğine, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada arabanın kırıldığını gördüyseniz:

  • Hala kafanızı kurcalayan birşeyler varsa onları eşiniz, sevgiliniz ya da yakın dostlarınızla tartışmalısınız.

Rüyada arabanın camının kırıldığını görmek sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arabanın aynasının kırıldığını görmek yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine yorulur.

Rüyada arabanın dikiz aynasının kırıldığını görmek her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada arabanın kırıldığını görmek bütçesinin genişleyeceğine, hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada arabanın tekerini patlak görmek kimse ile tartışmayacağına, hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine inanılır.

Rüyada arabanın durduğunu görmek ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine tabir olunur.

Rüyada arabanın birine çarptığını görmek ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi durumunuzun düzeleceğine delalet eder.

Rüyada arabanın önüne oturmak girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, ayrılık yaşanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments