Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güneşin doğmadığını görmek

Rüyada güneşin doğmadığını görmek

Rüyada güneşin doğmadığını görmek borçlarını bitireceğine, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza, hayallerinin söneceğine, zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye, geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine, insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine yorulur.

Rüyada güneşin doğmadığını gördüyseniz:

  • Herşeye bir anda sahip olamazsınız.

Rüyada güneşin doğmadığını görmek keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, onu isyan noktasına getireceğine, tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına işaret eder.

Rüyada güneş doğması görmek ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine, yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada güneşin doğmasını izlemek başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına delalet eder.

Rüyada güneş doğmadığını görmek sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada doğmamış bebek görmek kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, ancak rüya sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada doğmamış bebeğini emzirmek yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine yorulur.

Rüyada anadan doğma görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye işarettir.

Rüyada erkek çocuğun doğmasını görmek işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments