Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güneş doğması görmek

Rüyada güneş doğması görmek

Rüyada güneş doğması görmek yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına, sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına delalet eder.

Rüyada güneş doğması gördüyseniz:

  • Gelişmeler kadınlarda vatka modasının geri gelmesi kadar sürpriz olabilir.

Rüyada güneş doğmadığını görmek kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına rivayet eder.

Rüyada güneş doğması görmek yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, attığı her adımda çok zarar edeceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına delalet eder.

Rüyada güneşin doğmadığını görmek sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, huzurunun bozulacağına yorulur.

Rüyada güneşin doğmasını izlemek uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına, geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına alamet eder.

Rüyada doğmamış çocuğunu emzirmek kendisine olan güveninin artacağına, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada anadan doğma kadın görmek yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada doğmamış kardeşini görmek büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine, eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek bebek doğması görmek sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına, kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments