Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güneş doğmadığını görmek

Rüyada güneş doğmadığını görmek

Rüyada güneş doğmadığını görmek şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, arkasından iyi konuşulacağına, gelir elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada güneş doğmadığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda olaylar aydınlanmaya veya elinize yeni bilgiler gelmeye başlıyor olabilir.

Rüyada güneş doğması görmek kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına, alım gücünü yitireceğine, iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine alamet etmektedir.

Rüyada güneşin doğmadığını görmek kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, rüya sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına, ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada güneşin doğmasını izlemek Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, rüya sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada güneş doğmadığını görmek elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine, böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına yorulmaktadır.

Rüyada doğmamış bebeğe isim koymak maddi sıkıntıların vuku bulacağına, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, rızkını kazanırken zorlanmayacağına yorulur.

Rüyada doğmamış kardeşini görmek yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada doğmamış bebeğini emzirmek hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine, bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına delalettir.

Rüyada doğmamış bebek görmek iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments