Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi resmine bakmak

Rüyada kendi resmine bakmak

Rüyada kendi resmine bakmak rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına, birlikteliğe başlayacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada kendi resmine bakmak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın, eşinizin ya da sevgilinizin hoş olmayan bir durumdan sıyrılması mümkündür.

Rüyada birinin resmine bakmak çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına yorulur.

Rüyada kendi resmine bakmak rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine yorulur.

Rüyada ölmüş birinin resmine bakmak işlerinin çok iyi olacağına, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına işaret etmektedir.

Rüyada pasta resmi görmek büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çekeceğine, atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş kişinin resmini görmek başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, halsizleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kabenin resmini çekmek zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına, keyfinin ve neşesinin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada resmi tören görmek uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin resmini görmek yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına, büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments