Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gümüş bozdurmak

Rüyada gümüş bozdurmak

Rüyada gümüş bozdurmak rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, bazen de rahat geçeceğine, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, müşkül durumların üstesinden geleceğine, hayırlı bir kısmet çıkacağına, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına delalet etmektedir.

Rüyada gümüş bozdurmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları mantıklı şekilde tartışmak istemenize rağmen, olaylar kontrolden çıkabilir.

Rüyada gümüş yüzük bozdurmak vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada gümüş bozdurmak büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına, eğitim konusunda bir adım atılacağına, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada gümüş bilezik bozdurmak hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına tabir olunur.

Rüyada unutarak oruç bozmak hak yemeyeceğine, iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına, makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada kızı bozmak geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, hedeflerinin gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada kasten oruç bozmak yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın bilezik bozmak masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına işarettir.

Rüyada yanlışlıkla oruç bozmak sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments