Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gümüş rengi görmek

Rüyada gümüş rengi görmek

Rüyada gümüş rengi görmek hane içindeki huzurunun bozulacağına, manevi olarak çok yıpranılacağına, üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, nankörlük ve vefasızlık göreceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada gümüş rengi gördüyseniz:

  • Paranızı bahsettiğiniz konulara yatırabilir veya harcayabilirsiniz.

Rüyada gümüş renginde yılan görmek üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına yorulur.

Rüyada gümüş rengi elbise görmek rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada gümüş rengi bilezik görmek bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya, kalbini tekrar hayata açacağına, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada gümüş rengi balık görmek imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada gümüş rengi görmek bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına işarettir.

Rüyada gümüş rengi yüzük görmek sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, adım atarken çok zorlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gümüş rengi ayakkabı görmek istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine işarettir.

Rüyada gümüş rengi gelinlik görmek çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, üzüleceğine ve pişman olacağına, zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments