Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gümüş rengi gelinlik görmek

Rüyada gümüş rengi gelinlik görmek

Rüyada gümüş rengi gelinlik görmek daha çok dünya malı edineceğine, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, eşlerinin kapanacağına, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, başarıya giden yolunun aydınlık olacağına, ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada gümüş rengi gelinlik gördüyseniz:

  • Plan veya projelerinizi tümüyle hazır olmadan kimseyle paylaşmamanızda fayda var.

Rüyada gümüş rengi gelinlik görmek hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına yorulmaktadır.

Rüyada gümüş rengi bilezik görmek evindeki huzurunun yerine geleceğine, kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gümüş rengi ayakkabı görmek yeni ev eşyaları alınacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine tabir olunur.

Rüyada gümüş rengi görmek kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına rivayet eder.

Rüyada gümüş renginde yılan görmek çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine delalet etmektedir.

Rüyada gümüş rengi elbise görmek üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, büyük bir üne sahip olunacağına, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada gümüş rengi yılan görmek sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, çirkin sözler işitileceğine yorulur.

Rüyada gümüş rengi yüzük görmek maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına, yeni bir sosyal hayata adım atılacağına, o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments