Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gümüş rengi balık görmek

Rüyada gümüş rengi balık görmek

Rüyada gümüş rengi balık görmek işlerini yoluna koyacağına, ekmeğinin bereketleneceğine, haksızlık ve nankörlük göreceğine, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına, belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, anne babanın birbirine düşeceğine, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada gümüş rengi balık gördüyseniz:

  • Sağlığınız ise uzun süredir devam eden başağrılarıyla tehditte olabilir.

Rüyada gümüş rengi balık görmek ticaretinin gelişeceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına delalet etmektedir.

Rüyada gümüş rengi yılan görmek eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine inanılır.

Rüyada gümüş rengi elbise giymek sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gümüş rengi elbise görmek üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, elinin bollaşmasına vesile olacağına alamet etmektedir.

Rüyada gümüş rengi bilezik görmek ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine yorulur.

Rüyada gümüş rengi yüzük görmek uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine, mutluluğa ve huzura yaklaşacağına, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gümüş rengi ayakkabı görmek yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gümüş rengi gelinlik görmek kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments