Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gümüş kazan görmek

Rüyada gümüş kazan görmek

Rüyada gümüş kazan görmek hayatında yeni ufuklar açacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, moralinin her zaman yerinde olacağına, yeni malların alınacağına, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, ruhunun dinleneceğine, onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına, çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına işaret etmektedir.

Rüyada gümüş kazan gördüyseniz:

  • Sizi desteklemek ya da ellerinden geldiğince size yardımcı olmak isteyen kişiler olabilir.

Rüyada gümüş kazan görmek bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına delalet eder.

Rüyada pilav kazanı görmek evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına, onunla güzel bir ilişki kuracağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada bir sınavı kazanamamak sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük kara kazan görmek endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine, çok büyük bir şok yaşayacağına alamet eder.

Rüyada girdiğin sınavı kazanamamak yeterli kimse haline geleceğine, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine inanılır.

Rüyada kazı kazan görmek bulunduğu mevkide yükseleceğine, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına delalet eder.

Rüyada sınavı kazanamamak üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, bir sebeple çok zor günler geçireceğine işarettir.

Rüyada ateşin üstünde kazan görmek içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, işlerin çok büyümeyeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments