Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güllü yaş pasta görmek

Rüyada güllü yaş pasta görmek

Rüyada güllü yaş pasta görmek borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine, büyük bir zenginliğe sahip olacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada güllü yaş pasta gördüyseniz:

  • Aşırı yük almak, abartılı konuşmak, bazı konuları hafife almak ya da tam tersi büyütmek, bütçeyi aşan planları hesaplayamamak, kaldırabileceğinden fazla söz vermek türünde olaylara açıksınız.

Rüyada güllü yaş pasta görmek sevinçten adeta havalara uçacağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına delalettir.

Rüyada yaş pasta yediğini görmek zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine, gerekirse özür dileneceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine delalet eder.

Rüyada yeşil yaş pasta görmek kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına işaret etmektedir.

Rüyada yaş pasta dilimi görmek maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına inanılır.

Rüyada beyaz yaş pasta görmek maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı yaş pasta görmek dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine, maddi olarak zarar edeceğine, önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yaş pasta dağıtmak maddi gücünün azalacağına, haram mal yiyip içeceğine, daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yaş pasta üflemek geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, aklına giren şeytana uyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments