Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güler yüz görmek

Rüyada güler yüz görmek

Rüyada güler yüz görmek borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine, rüya sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine alamet eder.

Rüyada güler yüz gördüyseniz:

  • Bazı konularda zorlayıcı olmanız durumunda aynı şekilde geri dönüşler söz konusu olabilir.

Rüyada güler yüzlü insanlar görmek kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada anneyi güler yüzlü görmek hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada güler yüzlü bebek görmek kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, ihtiyaçlarını giderebileceğine işaret eder.

Rüyada gülen yüz görmek hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, çileli ve zorlu günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi güler yüzlü görmek rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada güler yüzlü birini görmek ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, fikirlerinin amacına ulaşacağına delalet eder.

Rüyada yüzünde gül görmek büyük paralara sahip olacağına, yaşamının belli bir düzene oturacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına işarettir.

Rüyada güler yüzlü olmak bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına, çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments