Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gül kurusu görmek

Rüyada gül kurusu görmek

Rüyada gül kurusu görmek bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, rüya sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, sorunların en kısa zamanda sona ereceğine, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına inanılır.

Rüyada gül kurusu gördüyseniz:

  • Yararlı bir iş birliği ya da ilişki söz konusu olabilir.

Rüyada kuru gül görmek kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine, etrafına güzel insanların dolacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına işarettir.

Rüyada gül kurusu rengi görmek kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı kuru gül görmek hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, müjdeli haberle geleceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuru beyaz gül görmek neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuru gül yaprağı görmek başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine alamet eder.

Rüyada gül kurusu elbise giymek yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına, bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, geçim kolaylığı içinde olacağına tabir olunur.

Rüyada kuru kırmızı gül görmek insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına yorulur.

Rüyada kuru pembe gül görmek sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan rüya sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments