Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gül atmak

Rüyada gül atmak

Rüyada gül atmak tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine, sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına, iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada gül atmak gördüyseniz:

  • İstediğiniz veya beklediğiniz anlaşmalar veya işler sonuçlanabilir.

Rüyada birine gül atmak kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine delalet etmektedir.

Rüyada denize gül atmak çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, istenmeyen bir yolculuğa, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına delalettir.

Rüyada mezara gül atmak maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, kendisine kızacağına tabir olunur.

Rüyada gül atmak çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı gül atmak kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı gül verildiğini görmek büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine delalet eder.

Rüyada gül yetiştirmek adının kirletilmeye çalışılacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına yorulur.

Rüyada gülerek merdiven inmek zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments