Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güğüm almak

Rüyada güğüm almak

Rüyada güğüm almak çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, sözlerinden çıkmayacağına, hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına işarettir.

Rüyada güğüm almak gördüyseniz:

  • Alışılmadık durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada kara güğüm görmek birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına delalet eder.

Rüyada güğüme su doldurmak kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, yeni mallara kavuşacağına delalet eder.

Rüyada süt güğümü görmek görmediği yerlere gideceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına delalet eder.

Rüyada güğümde su görmek kazancının günden güne artacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, yarınlarına inanacağına işarettir.

Rüyada boş güğüm görmek kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bakır güğüm görmek dertlerine derman bulacağına, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada güğümle su taşımak rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, mülk sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada güğümden su içmek gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments