Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yelek sökmek

Rüyada yelek sökmek

Rüyada yelek sökmek rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, her zaman hürmet göreceğine, sevilen bir dostu kaybetmeye, iyi geçiminin de bozulacağına, etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına yorulur.

Rüyada yelek sökmek gördüyseniz:

  • Üstünüz veya otorite konumundaki kişilere güveninizi göstermeniz yararınıza sonuçlar doğurabilir, kendilerini size karşı sorumlu hissedebilirler.

Rüyada yelek sökmek kudretli ve hikmetli kimse olacağına, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, kızına daima sahip çıkacağına delalet eder.

Rüyada bebek yeleği satın almak işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine delalet eder.

Rüyada erkek yeleği görmek arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada çelik yelek görmek sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına rivayet eder.

Rüyada ölüye yelek vermek karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına tabir olunur.

Rüyada yün yelek görmek sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, başına çok güzel olaylar geleceğine delalet eder.

Rüyada yelek işlemek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, hayırlı haberler duyacağına delalet eder.

Rüyada yeşil yelek almak aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine, hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments