Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gri arabaya binmek

Rüyada gri arabaya binmek

Rüyada gri arabaya binmek kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine, yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına rivayet eder.

Rüyada gri arabaya binmek gördüyseniz:

  • Sizi ilgilendiren bazı konular hız kazanabilir veya ilgilenilmesi gereken işler ya da konular söz konusu olabilir.

Rüyada gri arabaya binmek dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada gri ata binmek zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına rivayet eder.

Rüyada gri araba satın almak ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada gri araba görmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada gri renk araba görmek aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, rüya sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada gümüş gri araba görmek ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine alamet eder.

Rüyada gri araba almak daha büyük adımlar atılacağına, üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Rüyada başbakanın makam arabasına binmek uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments