Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözünün delindiğini görmek

Rüyada gözünün delindiğini görmek

Rüyada gözünün delindiğini görmek aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, en gösterişli arabalara bineceğine, rüya sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, hayal kırıklığı yaşamayacağına, hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada gözünün delindiğini gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızı arayabilir, yarım kalan işlerinizi tamamlayabilirsiniz.

Rüyada gözünün delindiğini görmek uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, derdin ve sıkıntının biteceğine inanılır.

Rüyada vücudun delindiğini görmek işinin başına geçeceğine, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada delirmiş at görmek ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada başkasını deli görmek kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına, bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına, yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına işarettir.

Rüyada tanıdığını deli görmek rütbesinin yükseleceğine, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birini delirmiş görmek mesleğindeki statüsünün de artacağına, işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine, güzel sözler işiteceğine işaret etmektedir.

Rüyada annemi delirmiş görmek bilgi sahibi olacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada deli saldırısına uğramak kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments