Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözü kırmızı görmek

Rüyada gözü kırmızı görmek

Rüyada gözü kırmızı görmek dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, küslüklerin biteceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, işlerin istenmeyen bir hale geleceğine, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine inanılır.

Rüyada gözü kırmızı gördüyseniz:

  • Sağlığınızı korumalı, duygularınızı kontrol altında tutmalısınız.

Rüyada gözleri kırmızı köpek görmek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, en karanlık zamanında elinden tutacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı gözlü kadın görmek çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözlerini kırmızı görmek isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına, emeklerinin boşa gideceğine, güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına yorulur.

Rüyada gözün kırmızı olduğunu görmek elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine delalet eder.

Rüyada kırmızı gözlü köpek görmek müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine, o masumların bedduasını alacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına işaret eder.

Rüyada gözlerin kırmızı olduğunu görmek rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine delalettir.

Rüyada kırmızı gözlü insan görmek bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözleri kırmızı görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına, kısmetlerin artacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments