Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözlerini kırmızı görmek

Rüyada gözlerini kırmızı görmek

Rüyada gözlerini kırmızı görmek yolculuğa çıkmaya, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına, ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına tabir olunur.

Rüyada gözlerini kırmızı gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde bir sosyal aktivitede ya da kalabalık bir eğlence yerinde bulunmanız da olasıdır.

Rüyada kırmızı gözlü tavşan görmek neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada gözünde kırmızılık görmek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, beklenmedik kapıların açılmasına delalet etmektedir.

Rüyada gözün kırmızı olduğunu görmek daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada gözlerinin kırmızı olduğunu görmek çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, sebep olacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı gözlü yaratık görmek yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına, yardımcı olmayacağına, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı gözlü kedi görmek sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine yorulur.

Rüyada kırmızı gözlü insan görmek engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına, maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı gözlü şeytan görmek çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments